Posted on: February 6, 2022 Posted by: Peder Jorgensen Comments: 0

Alt det ukrudt i din have, prøver du at gøre alt, men intet hjælper? Den vokser altid, hvor du ikke vil have den. Ikke alene er ukrudt ikke kønt, det skader også planter og andre afgrøder i din have. Ukrudt kan lide frugtbar jord og vil vokse hvor som helst de kan. Tag derfor fat på dette problem hurtigst muligt, ellers vil din have være helt tilgroet inden for kort tid.

Lugning
Lugning og rivning af ukrudt tager meget tid. Ulempen er, at du ikke vil se ukrudt, før det kommer op. Ukrudtets rødder har for længst viklet sig ind mellem de andre planter. Det bliver ved med at komme tilbage, og du er næsten ved at løbe tør for tid til at komme i gang med dine egne afgrøder. At holde trit med ukrudt i din køkkenhave kan føles som et dagligt arbejde efter et stykke tid, så meget arbejde er involveret.

Leave a Comment