Posted on: March 6, 2022 Posted by: Peder Jorgensen Comments: 0

Du har store planer om endelig at starte din køkkenhave. I et stykke tid har I nu undersøgt mulighederne, hvad det vil koste og hvad der skal til for at komme i gang med køkkenhaven. Fornødenhederne for at starte en køkkenhave afhænger af størrelsen, hvad du præcis vil dyrke og hvor meget tid du vil lægge i det. Hvis du lige er startet, kan det være bedre at starte i det små. På denne måde kan du først lære faget og derefter udvide din køkkenhave med flere plantearter.

Har jeg brug for et drivhus?
Et drivhus anbefales i de fleste tilfælde. Fordelen ved dette er, at vejrforholdene er mere stabile i drivhuset, så du får en bedre høst. At eje et drivhus giver dig mulighed for at dyrke flere typer frugt og grøntsager. For eksempel kan du kun dyrke agurker og tomater i et drivhus. Vejret i Holland er for omskifteligt og koldt til disse middelhavsgrøntsager. Udover at købe et drivhus, kan det være nødvendigt at købe vækstbelysning. Dette giver dig mulighed for at give visse plantearter den mængde sol, de har brug for og ellers ikke ville få. Om du har brug for vækstbelysning afhænger af, hvad du vil dyrke.

Leave a Comment